Blog

Home / Blog
  • CNC esztergálás: tökéletes végeredmény, gyors munka

    2022. ÁPRILIS 22.
    CNC esztergálás: tökéletes végeredmény, gyors munka
    CNC esztergálás segítségével tökéletes és pontos munkadarabok készíthetőek rövid idő alatt, ezért ez a leghatékonyabb módszer az alkatrészgyártásban.

    CNC esztergálás egy számítógép által vezérelt, alkatrészgyártási módszer, amelynek segítségével a munkadarabok nem csak a terveknek maximálisan megfelelőek lesznek, de tökéletesen egyformák is, azaz a technológia sorozatgyártásnál is alkalmazható. A CNC esztergálás emellett gazdaságos, a gépek gyorsak, és az új programozási feladatokra pillanatok alatt képesek átállni, ráadásul gyakorlatilag bármi elkészíthető a segítségükkel, így a fogaskerekek is. Cégünk éppen ezért CNC esztergálással is készít fogaskerekeket, ami nem csak az egyedi darabok gyártása során, de a sorozatgyártásban is komoly előnyt jelent számunkra.

    Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a CNC esztergálással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!

Ugrás az oldal tetejére