Szolgáltatások

Home / Szolgáltatások
 • Fogaskerékgyártás CNC gépek segítségével

  2019. FEBRUÁR 11.
  Fogaskerékgyártás CNC gépek segítségével

  A fogaskerékgyártásnak sok évtizedes hagyománya és tudománya van, amely a hosszú évek alatt folyamatosan fejlődött a technológiai újításoknak köszönhetően, ezzel megkönnyítve a szemberek munkáját, valamint meggyorsította és precízebbé tette a folyamatokat. A különböző fizikai tulajdonságokkal rendelkező fogaskerekek elengedhetetlen alkotóeleme napjaink legmodernebb gépeinek, melynek következtében fontos a maximális méretpontosság és az időtálló, megbízható kialakítás.

  A mai modern fogaskerékgyártás egyik legismertebb és legelterjedtebb módszere a CNC gépek segítségével történő megmunkálás, amely történhet esztergálással vagy marásos technológiával egyaránt. A CNC gépek megjelenése forradalmasította a fogaskerékgyártást és lehetővé tette a korszerű és pontos fémmegmunkálást, melynek köszönhetően ferde fogazású vagy egyenes fogazású fogaskerekek profi kimunkálása is megvalósítható az igényeknek és a speciális elvárásoknak megfelelően.

  Tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, hiszen cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja kis- és közepes szériában gyártott fogaskerekek kivitelezését az igényeknek megfelelően korszerű CNC gépek segítségével!

Ugrás az oldal tetejére