Blog

Home / Blog
  • Fogaskerékgyártás: számíthat ránk mindenféle típussal kapcsolatban!

    2021. AUGUSZTUS 27.
    Fogaskerékgyártás: számíthat ránk mindenféle típussal kapcsolatban!
    Fogaskerékgyártás nagy tapasztalattal, mindenféle típus esetén, megfizethető áron. Forduljon hozzánk, és vegye igénybe szolgáltatásainkat! 

    fogaskerékgyártás összetett folyamat, hiszen először pontosan fel kell mérni az igényeket, aztán ennek megfelelően meg kell tervezni az alkatrészt, és csak ezután következhet maga a kivitelezés. Annak érdekében, hogy az alkatrész megbízható legyen, érdemes tapasztalt csapatra bízni a teljes folyamatot, ami a legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik hozzá. Amennyiben Ön éppen ilyet keres, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk készséggel áll rendelkezésére! 

    A Rák és Rák Bt. egyik legfőbb szolgáltatása a fogaskerékgyártás. Az elmúlt évek során nagy tapasztalatra tettünk szert ezen a téren, és számtalan ügyfelünk használja elégedetten az általunk gyártott alkatrészeket. Minden típusú fogaskerék gyártását vállaljuk, így megrendelőink számíthatnak ránk homlokkerék, belső fogazású fogaskerék, kúpkerék, ívelt kúpkerék (klingelnberg), fogasléc, lánckerék, szíjkerekek, bordástengelyek, valamint akár komplett hajtóművek gyártása és felújítása kapcsán. Emellett vállaljuk minden más alkatrész tervezését és gyártását, egyedi igények szerint. 

    Cégünk modern technológiával és nagy szakértelemmel rendelkezik, így Ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy az általunk tervezett és kivitelezett alkatrészek nem okoznak majd csalódást hosszú távon sem. A ránk bízott fogaskerékgyártást mindig igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megoldani, és kiemelt figyelmet fordítunk a korrekt, megfizethető árakra is, hiszen tudjuk, hogy a jó ár-érték arány mindenkinek fontos szempont. Ha Önnek egyedi alkatrészekre van szüksége, érdemes felvennie a kapcsolatot munkatársainkkal, és pontos árajánlatot kérni. 

    Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért a fogaskerékgyártással kapcsolatban akár még ma! A honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén készséggel állunk rendelkezésére, és válaszolunk az esetlegesen felmerülő kérdéseire. 

Ugrás az oldal tetejére